План работы бракеражнай камісіі па харчаванню

№ п-п

Мерапрыемствы

Дата выканання

Адказны

1.

Распрацоўка плана работы бракеражнай камісіі і яго зацвярджэнне

жнівень

Баярчук В.В.

2.

Бракераж прыгатаванай прадукцыі і афармленне вынікаў у журнале

штодзённа

бракеражная  камісія

3.

Кантроль за захаваннем тэрмінаў рэалізацыі прадуктаў у сталовай  установы адукацыі

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

4.

Кантроль за захаваннем санітарнага стану харчблока, тэхналагічнага і халадзільнага абсталявання

2 разы ў тыдзень

бракеражная  камісія

5.

Выкананне норм закладкі сырой прадукцыі

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

6.

Кантроль за захаваннем санітарных правіл пры мыцці сталовага і кухоннага посуду

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

7.

Кантроль за дэнатурацыяй і своечасовым вывазам харчовых адходаў

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

8.

Кантроль за тэхналогіяй прыгатавання ежы

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

9.

Кантроль адпаведнасці штодзённага меню прыкладнаму двухтыднёваму

штодзённа

бракеражная  камісія

10.

Кантроль адпаведнасці выхада порцый пры раздачы ежы

штодзённа

бракеражная  камісія

11.

Кантроль за ўмовамі захавання прадуктаў харчавання

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

12.

Кантроль за вядзеннем дакументацыі на харчблоку

1 раз у месяц

бракеражная  камісія

13.

Кантроль за якасцю гатовай прадукцыі

штодзённа

бракеражная  камісія

14.

Кантроль наяўнасці тавара-транспартных накладных

1 раз у тыдзень

бракеражная  камісія

поделиться в:

Интернет-ресурсы: